Cedevita 
86
FMP
68
Cedevita  Mega Bemax
18:45h, 22.09.
Bar, ABA Superkup
 
.
Izdvojeno
Dom košarke KK CEDEVITA

Škola košarke Cedevita

Škola košarke Cedevita postoji od 2007. godine i kao dio košarkaškog sustava KK Cedevite, razvila se u najkvalitetniji sustav košarkaškog obrazovanja u Hrvatskoj. S preko 700 polaznika u više od 24 škole ujedno je i najbrojnija škola košarke u državi.

Namjenjena osnovnoškolskom uzrastu, Škola košarke Cedevita svojim mladim polaznicima nudi redoviti košarkaški trening u sportskim dvoranama uz educirane trenere, interno klupsko natjecanje (Mala liga Cedevite), dodatni trening za najtalentiraniju djecu u klupskim selekcijama, organizirana druženja u školama s igračima prve momčadi Cedevite kao i besplatan posjet svim njihovim utakmicama, klupske rekvizite i klupske lopte, mogućnost sudjelovanja u Ljetnom kampu Cedevite u Velom Lošinju te još brojna druga iznenađenja.

U Školu se mogu upisati svi zainteresirani mladi košarkaški entuzijasti, dječaci i djevojčice u dobi od 8 do 15 godina, bez potrebe za prethodnim košarkaškim znanjem. Za više informacija o Školi košarke Cedevita, upisima i treninzima na raspolaganju je voditelj Škole, Dejan Jovović:
 
Obavijesti

Savjeti za roditelje i igrače KK CedevitaSAVJETI ZA RODITELJE I IGRAČE

Pripremili smo male savjete koji će treninge i utakmice učiniti kvalitetnijim i zanimljivijim iskustvom. Pročitajte ih i svog malog igrača upoznajte s njima! (PDF dokument)

Ne zaboravite!

Članstvom u Školi košarke vaše dijete i jedna osoba u njegovoj pratnji imaju BESPLATAN ULAZ na sve utakmice KK Cedevite, a roditelj ostvaruje i 50% popusta na godišnju kartu. Izvedite svoje dijete na utakmicu i tako mu pokažite da vam je stalo do njegova izbora.

DIGITALNA BAZA POLAZNIKA

Formular - Podaci o polazniku Škole košarke CedevitaŠkola košarke Cedevita od 2015. godine sve svoje polaznike i njihov rad prati kroz digitalnu bazu polaznika. Ljubazno vas molimo da podatke o svom djetetu po upisu u Školu unesete u online obrazac kako bi mu omogućili da postane ravnopravnim dijelom našeg sportskog tima.

Mala liga

Kao vrhunac svakog sportskog obrazovanja postavlja se sportsko natjecanje kroz koje polaznici imaju priliku iskušati naučeno, pokazati savladano i dokazati svoje sportsko umijeće. Mala liga naziv je za interno klupsko natjecanje Škole košarke Cedevita - jedinu ligu te vrste u Hrvatskoj, posvećenu mladim učenicima košarke, koja se igra tijekom cijele sezone u Domu košarke Cedevita.

Malu ligu Škole košarke Cedevita pratite na portalu Mala liga Cedevite.

Mala liga Cedevita - portal


Kamp

Škola košarke Cedevita ima dugogodišnju tradiciju organiziranja ljetnih košarkaških kampova na Velom Lošinju u kojima je sportska edukacija djece dignuta na najvišu razinu kroz rad s najboljim hrvatskim trenerima za mlađe kategorije. Kamp na jedinstven način spaja usavršavanje košarkaških vještina, druženje s vršnjacima i uživanje u blagodatima ljetnog odmora na moru. Uz dnevne treninge, kupanje i ostale aktivnosti (vaterpolo, stolni tenis), svake večeri odigravaju se međusobne utakmice polaznika pod reflektorima, a organizirana su i prigodna natjecanja te All-Star utakmica.

Tijekom srpnja i kolovoza postoji nekoliko termina Ljetnog kampa s bazom u hostelu Zlatokrila u Velom Lošinju, što omogućava izbor perioda koji se najbolje uklapa u raspored djeteta.

Točni termini i detalji o kampu objavljuju se svake godine u sklopu prijavnog poziva u kamp.

Slike s Ljetnog kampa
 
Plakat za Ljetni kamp


              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram