Partizan 
74
Cedevita
73
Zabok  Cedevita
27.03.2017.
19:30h, A-1
Cedevita  Partizan
01.04.2017.
ABA, 1/2

Škola košarke Cedevita

Molimo pažljivo ispunite podatke o polazniku Škole košarke Cedevita. 

Prije ispunjavanja obrasca, pogledajte na kojim lokacijama možete upisati Školu košarke.

Nakon uspješnog unosa svih traženih podataka dobit ćete i službenu potvrdu registracije, na e-mail adresu koju ste upisali u obrazac. Ukoliko ne primite potvrdu molimo da ponovno provjerite ispravnost podataka kako bi osigurali uspješan upis u digitalnu bazu Škole košarke Cedevita. 


Podatci o polazniku Škole košarke Cedevita

Podaci o djetetu
Podaci o roditeljima

Zdravstveno stanje

CAPTCHA slika
Upišite prikazane znakove (razlikuju se VeliKA i maLa sloVa!)
Napomena: Podaci iz ovog obrasca se prikupljaju i obrađuju isključivo u svrhu evidentiranja polaznika Škole košarke Cedevita, a sukladno potrebama primatelja. Primatelj podatke iz ovog upitnika neće dostavljati trećim osobama bez prethodne suglasnosti roditelja polaznika. Polaznik koji je ispunio obrazac jamči da su podatci koje je naveo istiniti i točni, te daje suglasnost primatelju podataka za prikupljanje i obradu istih u gore navedenu svrhu.Savjeti za roditelje i igrače
Savjeti za roditelje i igrače KK Cedevita Pripremili smo male savjete koji će treninge i utakmice učiniti kvalitetnijim i zanimljivijim iskustvom. Pročitajte ih i svog malog igrača upoznajte s njima! (PDF dokument)


Ne zaboravite!

Članstvom u Školi košarke vaše dijete i jedna osoba u njegovoj pratnji imaju BESPLATAN ULAZ na sve utakmice KK Cedevite, a roditelj ostvaruje i 50% popusta na godišnju kartu. Izvedite svoje dijete na utakmicu i tako mu pokažite da vam je stalo do njegova izbora.

Home by KK Cedevita
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram