Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.

Škola košarke Cedevita

Molimo pažljivo ispunite podatke o polazniku Škole košarke Cedevita. 

Prije ispunjavanja obrasca, pogledajte na kojim lokacijama možete upisati Školu košarke.

Nakon uspješnog unosa svih traženih podataka dobit ćete i službenu potvrdu registracije, na e-mail adresu koju ste upisali u obrazac. Ukoliko ne primite potvrdu molimo da ponovno provjerite ispravnost podataka kako bi osigurali uspješan upis u digitalnu bazu Škole košarke Cedevita. 


Podatci o polazniku Škole košarke Cedevita

Podaci o djetetu
Podaci o roditeljima

Zdravstveno stanje

CAPTCHA slika
Upišite prikazane znakove (razlikuju se VeliKA i maLa sloVa!)
Napomena: Podaci iz ovog obrasca se prikupljaju i obrađuju isključivo u svrhu evidentiranja polaznika Škole košarke Cedevita, a sukladno potrebama primatelja. Primatelj podatke iz ovog upitnika neće dostavljati trećim osobama bez prethodne suglasnosti roditelja polaznika. Polaznik koji je ispunio obrazac jamči da su podatci koje je naveo istiniti i točni, te daje suglasnost primatelju podataka za prikupljanje i obradu istih u gore navedenu svrhu.Savjeti za roditelje i igrače
Savjeti za roditelje i igrače KK Cedevita Pripremili smo male savjete koji će treninge i utakmice učiniti kvalitetnijim i zanimljivijim iskustvom. Pročitajte ih i svog malog igrača upoznajte s njima! (PDF dokument)


Ne zaboravite!

Članstvom u Školi košarke vaše dijete i jedna osoba u njegovoj pratnji imaju BESPLATAN ULAZ na sve utakmice KK Cedevite, a roditelj ostvaruje i 50% popusta na godišnju kartu. Izvedite svoje dijete na utakmicu i tako mu pokažite da vam je stalo do njegova izbora.

              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram