Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Jordan Brand Classic ponovno u Domu košarke Cedevita
09 02 2016 02:29:00
2200 views
0 comments

Košarkaški klub Cedevita ponovno je dobio veliko priznanje. Naime, predstavnici Nike-a potvrdili su da će se 10. europsko izdanje košarkaškog kampa Jordan Brand Classic održati, kao i lani, u Zagrebu, na terenima Doma košarke Velesajam u organizaciji KK Cedevite koja je domaćinstvo ponovno dobila u velikoj konkurenciji drugih vrhunskih klubova Europe. Zadnja dva kampa prije lanjskog zagrebačkog, primjerice, organizirala je Barcelona. Kamp će od 03. - 06.03.2015. okupiti 40 najboljih mladih košarkaša Europe, rođenih 2000. godine a sama All stars utakmica također će se odigrati u Domu košarke Cedevita, za razliku od lani kada se održala u KC Dražen Petrović. Tijekom kampa najbolji mladi igrači Europe radit će s iskusnim trenerima iz SAD-a i Europe te će u tri dana pokušati izboriti mjesto na završnom All starsu u kojem sudjeluje 20 igrača od kojih će 10 biti odabrano predstavljati Europu na Jordan Brand Classicu u SAD-u, što je lani pošlo za rukom Antoniju Jordanu i Darku Baji iz Cedevite. 

Više o američkoj završnici Jordan Brand Classic: http://jordanbrandclassic.com/

"Izuzetna nam je čast da nas je Nike ponovno odabrao kao domaćine prestižnog Jordan Brand kampa za dječake rođene 2000. Kamp okuplja najveće talente iz te generacije u Europi, uz sudjelovanje trenera iz Hrvatske i Svijeta. Svi rade po posebnom programu a najbolji će se sastati u SAD-u s vršnjacima s drugih kontinenata. Nike je bio prezadovoljan s uvjetima koji su polaznici kampa imali kod nas u Domu košarke Cedevita prošle godine a nama je drago da su nas prepoznali i ponovno odabrali. To potvrđuje našu profesionalnost i predanost košarci te da možemo ispuniti zahtjeve kakve postavlja takva kompanija kao što je Nike", rekao je direktor KK Cedevita Davor Užbinec najavljujući ponovno druženje s Jordan Brand Tournamentom.

Sudjelovanje na završnom natjecanju u SAD-u u proteklim godinama, podsjetimo, osigurali su kroz europski Jordan Classic Mario Hezonja 2011., Marko Arapović 2012., Lovro Mazalin i Dragan Bender 2013., Lovro Buljević 2014. te Antonio Jordano i Darko Bajo 2015. a da su naslov MVP ovog kampa nosili veliki LeBron James, Carmelo Anthony ili Kevin Durant u svoje vrijeme. 

TON download: Davor Užbinec

https://soundcloud.com/kkcedevita/davor-uzbinec-jordan-brand-camp-2016

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram