Cedevita 
99
Mega B.
96
Cedevita  Budućnost
21:00h, 23.09.
Bar, ABA Superkup
Cedevita  FMP
18:00h, 29.09.
ABA liga
Vijesti
U Domu košarke Cedevita u tijeku je Jordan Brand Classic kamp
05 03 2016 04:03:00
4211 views
0 comments

Od petka do sutra u Domu Košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu održava se deseto europsko izdanje košarkaškog kampa Jordan Brand Classic. Naime, nakon odlično odrađenog prošlogodišnjeg Jordan Brand Classic kampa, u velikoj konkurenciji drugih vrhunskih klubova Europe Cedevita je i ove godine dobila priliku za organizaciju ovog velikog košarkaškog događaja.

Kamp je okupio 40 najboljih mladih košarkaša Europe, rođenih 2000/01. ili mlađih. Tijekom kampa najbolji mladi igrači Europe radit će s iskusnim trenerima iz SAD-a i Europe, kao i iz Hrvatske, koji najveće europske talente uče košarkaškim vještinama koje je koristio veliki Michael Jordan u svojoj bogatoj karijeri koja mu je i donijela šest naslova.

U tri će dana pokušati izboriti mjesto na završnom All-Staru u kojem će deset 15/16-godišnjih igrača predstavljati Europu na Jordan Brand Classicu u Brooklynu, NY, u travnju 2016.

Kamp će biti završen s All-Star utakmicom, koja će se također održati u Domu košarke Cedevita na Velesajmu, u nedjelju, 6. ožujka s početkom u 21:15 sati i bit će otvorena za javnost, tako da će veliki fanovi košarke imati priliku vidjeti najbolje mlade košarkaše Europe na jednom mjestu. Igrače koji će nastupiti u toj All-Star utakmici odabrat će treneri, a nakon te utakmice bit će objavljeni igrači koji će putovati na završni All-Star u Brooklynu.

Cedevitin predstavnik u kampu je Žarko Parlov, a iz Hrvatske su tu još Oton Janković (Cibona) i Jakov Kukić (Split). Lani su na kampu sudjelovala tri igrača Cedevite a vizu za SAD su, podsjetimo, izborili Antonio Jordano i Darko Bajo.

Na prijašnjim kampovima, između ostalih, sudjelovali su i sadašnji odlični igrači kao što su Mario Hezonja, Nikola Mirotić, Sergej Karašev, Enes Kanter, Jonas Valančiunas kao i Cedevitini Marko Arapović i Lovro Mazalin.

Tags:
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram