Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Fantastična atmosfera na All-Star utakmici Jordan Brand Classic kampa
07 03 2016 12:21:00
4398 views
0 comments

U Domu košarke Cedevita od petka do nedjelje održavao se poznati Jordan Brand Classic kamp, koji je okupio 40 najboljih košarkaša Europe rođenih 2000. i 2001. godine, a sve je okončano završnom All-Star utakmicom.

U tom susretu nastupilo je 20 igrača, koje su izabrali treneri, a naposljetku je "Siva" momčad pobijedila "Crnu" sa 65:57. Dom košarke Cedevita tijekom All-Star utakmice bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Mnogi su željeli vidjeti najbolje mlade igrače Europe, a treba istaknuti i da je organizacija cijelog kampa bila na najvišem nivou.

U kampu je bio Cedevitin Žarko Parlov, a od hrvatskih predstavnika tu su bili još Cibonin Oton Janković i Splitov Jakov Kukić.

U All-Star utakmici su nastupili Parlov i Janković. Njih dvojica zaigrali su za "Crnu" momčad, a poslije utakmice izabrana su desetorica igrača koji će putovati na završni All-Star u Brooklyn, NY, u travnju 2016. godine, gdje će se susresti najbolji igrači iz cijelog svijeta.

Desetoricu najboljih igrača s kampa predstavili su legendarni hrvatski trener Mirko Novosel i predstavnica Nikea Susan Mulders, a izabrani su Oton Janković (Cibona, Hrvatska), Carlos Alocen (CAI Zaragoza, Španjolska), Joel Parra (Joventud, Španjolska), Marko Pecarski (Mega Leks, Srbija), Aleksandar Balčerovski (Gran Canaria, Poljska), Domantas Vilys (Marčiulionis Akademy, Litva), Arturs Kuruč (Laboral Kutxa, Latvija), Aleksander Eršov (CSKA Moskva, Rusija), Nikola Žižić (Barcelona, Crna Gora) i Filip Petrušev (Laboral Kutxa, Srbija).

Tags:
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram