Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Cedevita osvojila Otvoreno prvestvo regije Centar za dječake 2005. godište
20 03 2016 09:35:00
1421 views
0 comments

HKS je od ove sezone krenuo s natjecanjem u mini-košarci i organizirao Otvorena prvenstva u svim regijama. U subotu, 19.03., u organizaciji KK Rudeš održano je Otvoreno prvenstvo regije Centar za dječake 2005. godište, koje je u konkurenciji osam ekipa uvjerljivo osvojila Škola košarke Cedevita.

Igralo se po modificiranim pravilima mini košarke. Bodovala se svaka četvrtina posebno. Pobjeda u četvrtini donosila je tri boda, poraz jedan bod, a ukoliko je završilo neodlučeno svaka je ekipa dobila po dva boda.

Cedevita je kroz cijeli turnir izgubila samo jednu četvrtinu i pobijedila je u svih pet utakmica (Dubrava, Zapad, Petrinja, Rudeš, Zagreb), prikazavši najljepšu i najučinkovitiju igru na turniru. Time je osigurala plasman na završnicu Prvenstva Hrvatske u mini košarci za dječake.

Ekipu je vodila trenerica Borka Kolaj, a igrali su: Noa Zemljić, Karlo Grbić, Damjan Crnković, Damir Huskić, Toma Gašaj, Jakov Brkić, Josip Pavković, Ivan Pavković, Ivor Vušak, Karlo Mutapčić, Roko Odak, Roko Brdar, Roko Vrdoljak, Lovro Bolšec i Luka Lacković

Rezultati Cedevite

Utakmice u skupini B:
Cedevita – Petrinja 12:4
Cedevita – Zapad 12:4
Cedevita – Dubrava 12:4

Polufinale
Cedevita – Rudeš 12:4

Finale
Zagreb – Cedevita 6:10


Tags:
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram