Cedevita 
99
Mega B.
96
Cedevita  Budućnost
21:00h, 23.09.
Bar, ABA Superkup
Cedevita  FMP
18:00h, 29.09.
ABA liga
Vijesti
Održan još jedan fantastičan Kids Day u Domu košarke Cedevita
05 06 2016 06:53:00
4545 views
0 comments

U nedjelju je u Domu košarke Cedevita pred više od 1000 djece i roditelja održan tradicionalni Kids Day. Program je započeo defileom polaznika škole košarke i njihovih trenera, a nastavljen revijalnom utakmicom Istok - Zapad (igrači 2004. i mlađi).

U pauzama između četvrtina i tokom time-outa polaznici škola demonstrirali su različite segmente košarkaškog treninga, a održana su i nagradna natjecanja u šutu s centra, trice i slobodnih bacanja. Nakon utakmice, burno pozdravljeni od djece i roditelja, programu su se pridružili seniori KK Cedevita i kompletan stručni štab koji su odigrali još jednu nagradnu igru s djecom, a zatim podijelili priznanja najboljim polaznicima u svakoj od škola, te medalje najboljim ekipama Male lige Cedevita.

Nagrade po školama su dobili: Ivor Vušak (A.G.Matoš), Vito Kosanović (OŠ Alojzije Stepinac), Marko Flegar (OŠ August Šenoa), Ivan Videk (OŠ Bistra), Petar Firic (OŠ Dobriša Cesarić), Luka Babić (OŠ Dragutin Tadijanović), Pavel Folnović (ŠK Smoki), Leo Purkić (OŠ Gornje Vrapče), Lovro Mandić (OŠ Grigor Vitez), Luka Čović (I.B.Mažuranić), Lovre Škara (OŠ Ivan Meštrović), Andy Barros Vasić (OŠ Jordanovac), Ante Maver (OŠ Julije Klović), Roko Grašo (OŠ Kralj Tomislav), Marko Tomić (OŠ Lučko), Borna Pavičić (OŠ Petar Preradović), Borna Prlić (OŠ Rapska), Marko Ivanković (ŠK Velesajam/Kajzerica), Luka Dumanić (OŠ Vladimir Nazor), Luka Gjurin (OŠ Voltino), Zlatan Mehmedović (OŠ Vukomerec), Ljupka Lozić (ŠK Zaprešić) i Leon Brkić (OŠ Žitnjak).

Najvažniju nagradu u Školi košarke Cedevita – godišnju nagradu za najboljeg polaznika Škole košarke Cedevita – dobio je Noa Zemljić (2005) iz Škole košarke Smoki (trener Inoslav Tompak). Uz medalje za Malu ligu Cedevita, podijeljena su i tri priznanja za najbolje igrače Male lige: Martin Bičanić (01/02), Marko Suknaić (03/04), Pavel Folnović (05 i mlađi).

Nakon snimanja tradicionalne milenijske fotografije i stotinu podijeljenih autograma i uslikanih fotografija s idolima iz prve ekipe, program je nastavljen natjecanjem u šutiranju u kojem su se u parovima borili djeca i roditelji. U konkurenciji stotinjak parova na kraju smo dobili pobjednike u dvije konkurencije: u godištima 03/04 pobjedu su odnijeli sin i otac Sabljić iz OŠ A.G.Matoš, a u konkurenciji 05 i mlađi sin i otac Kojundžić iz OŠ Ivan Meštrović.

Time je nakon gotovo tri sata završeno druženje svih generacija KK Cedevite, a nakon skorog kraja sezone u školama košarke veliki dio djece nastavit će treninge na Ljetnom kampu u Velom Lošinju.

Tags:
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram