Cedevita 
86
FMP
68
Cedevita  Mega Bemax
18:45h, 22.09.
Bar, ABA Superkup
 
.
Vijesti
Cedevita počela s pripremama za novu sezonu
16 08 2016 08:30:00
8274 views
0 comments

Danas su u Domu košarke počele pripreme Cedevite, aktualnih prvaka Hrvatske. Na pripremama su se od novih igrača pojavili Mirza Begić i Duje Dukan. Od igrača koji su u Cedeviti bili i prošle sezone tu su Toni Katić i Karlo Žganec, s posudbe su vraćeni Markus Lončar, Ivan Vučić, Karlo Mikšić i Ivan Zebić, a iz juniora se pridružio Darko Bajo.

Miro Bilan, Luka Babić, Marko Arapović, Filip Krušlin i Džanan Musa su s reprezentacijama, a Lovro Mazalin sljedeću će sezonu provesti na posudbi u Zadru.

David Stockton pripremama će se priključiti u srijedu, Scotty Hopson doći će za nekoliko dana, a dok traži novi angažman na pripremama s Cedevitom je i Marko Tomas.

Prvog dana porazgovarali smo s našim glavnim trenerom Veljko Mršićem.

"Imamo dosta izostanaka. Četvorica igrača su u našoj reprezentaciji, a Musa je u BiH. U srijedu nam dolazi Stockton, a do kraja tjedna će nam se priključiti Hopson, tako da ćemo imati šestoricu sigurnih igrača, uz to da još tražimo jednog scoring playmakera, razigravača koji ima koševe u rukama i koji će biti zamjena za Pullena", rekao je strateg Cedevite.

Pred Mršićem i igračima je puno posla...

"Do početka sezone imamo šest i pol tjedana i čeka nas obilan program u ovom pripremnom periodu. Trebamo se dobro pripremiti, napraviti dobru kemiju unutar momčadi, ići iz dana u dan, rasti i to je to."

Cedevita pripreme radi u Zagrebu. Dom košarke Cedevita jedan je od najboljih košarkaških trening-centara u Europi i ovdje prvaci Hrvatske imaju sve što im treba.

"Imamo tu sve uvjete, našu dvoranu i komoditet", istaknuo je Mršić. "Imamo i vanjske terene, Mladost, Tuškanac, Maksimir, nasip na Savi, tako da nemamo nikakve potrebe odlaziti. Jedino ćemo, kad se vrate igrači koji su u reprezentaciji i kad se kompletiramo, otići na šest-sedam dana u Istru ili Sloveniju kako bi radili na koheziji momčadi. To je sasvim dovoljno i nije bilo nikakve potrebe da idemo negdje vani raditi pripreme u ovakvom sastavu koji imamo sada."

Ton Veljko Mršić:

https://soundcloud.com/kkcedevita/veljko-mrsic-start-priprema-2016

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram