Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Cedevita predstavila novi identitet kluba
13 09 2016 08:52:00
2931 views
0 comments

Košarkaški klub Cedevita odlučio je danas otvoriti novu stranicu u klupskoj povijesti. U Domu košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu u sjajnoj atmosferi svečano su predstavljene nove boje, novi logo i novi dresovi kluba.

Svečanost se uživo mogla pratiti i preko streama na Facebooku, a od mnogo poznatih gostiju istaknut ćemo da su u Dom košarke Cedevita došli olimpijski pobjednik Valent Sinković, legendarni košarkaški trener i član Kuće slavnih Mirko Novosel, predstavnici sponzora Cedevite, predstavnici Hrvatskog košarkaškog saveza, Uprava Cedevite, košarkaši Cedevite i mnogi drugi cijenjeni gosti.

Svečanost je počela s video snimkom, u kojoj je na velikom ekranu pokazan put Cedevite, koji je u početku uključivao i neke vrlo bolne poraze, do uspjeha i trofeja.

Nakon toga je otkriven i novi logo Cedevite, u kojem će odsad prevladavati narančasta boja, a okupljenima se potom obratio direktor marketinga Košarkaškog kluba Cedevita Arsen Šolić: "Rezultati koje smo ostvarili su izvor motivacije i uvijek tražimo načine kako unaprijediti i razviti klub. Danas je red na novom vizualnom identitetu kluba i red za promjenu boja i loga, za koje se nadam da će još bolje izraziti entuzijazam i energiju koju osjećamo u klubu i koja nas pokreće. Samim time, nadam se da će to naš klub učiniti zanimljivijim navijačima, medijima, partnerima i svima koji nas prate."

Poslije loga na red je došlo predstavljanje novih dresova. Domaći dres, koji je narančaste boje, predstavio je MVP ABA lige, hrvatski reprezentativac i kapetan Cedevite Miro Bilan. Gostujući dres, koji je crne boje, predstavio je novi razigravač Cedevite David Stockton, a treći dres, predviđen za posebne prigode, koji je svijetloplave boje, predstavio je hrvatski košarkaški reprezentativac Marko Arapović.

Svima nazočnima potom se obratio direktor Košarkaškog kluba Cedevita Davor Užbinec: "Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što smo večeras ovdje. Ovo je za nas veliki dan. Posljednjih 11 godina prošlo je vrlo brzo i dogodilo se mnogo stvari. Kad smo ušli u košarku i tadašnji Hiron Botinec imali smo želje i ambicije, ali nismo znali da ćemo doći tako visoko. Još uvijek imamo visoke ambicije. Ove godine nismo u Euroligi, no želimo opet tamo doći. S ovim dresovima naši igrači bit će sigurno prepoznati širom Europe."

Užbinec je ujedno najavio i novu sezonu Cedevite: "Bit će to izuzetno teška godina. Svi ste već upoznati sa sukobom FIBA-e i Eurolige. Nažalost, taj sukob nije definiran i gotov i ne znamo u potpunosti po kojim pravilima i u kojim natjecanjima ćemo igrati. Kako sada stoje stvari, igrat ćemo ABA ligu i Eurokup po jednim, a hrvatsko prvenstvo po drugim pravilima. Očekujemo da ćemo odigrati skoro 90 utakmica i stoga smo napravili proširenje prvog tima s našim mladim igračima. Izuzetno sam ponosan što mogu reći da danas imamo 23 igrača. 11 ih je u proširenom timu koji će, zajedno s pojačanjima iz prvog tima, igrati prvu ligu i svi oni, osim Marka Ramljaka i Lovre Buljevića, su igrači iz naše škole košarke, na koje smo posebno ponosni. Iskoristio bih ujedno priliku i čestitao našim olimpijcima. Ove godine Cedevita je u reprezentaciju dala četiri reprezentativca, koji su nastupili na Olimpijadi u Riju."

Direktor kluba nije zaboravio ni pozvati sve prisutne i one koje su svečanost gledali preko interneta da momčadi daju podršku s tribina: "Sve vas pozivam da dolazite na utakmice. Vjerujem da ćemo imati jedan dobar i atraktivan tim i veselimo se budućim rezultatima."

O novom identitetu kluba izjasnio se i kapetan Miro Bilan: "Ovo je stvarno jedna neuobičajena situacija za nas. Meni se jako sviđa ova promjena i nadam se da ta promjena na neki način može označiti i ostvarivanje nekih klupskih ciljeva koje dosad nismo uspjeli ostvariti. Konkretno, mislim tu na ABA ligu i dat ćemo sve od sebe da dođemo do tog cilja, da napadnemo naslov ABA lige i da konačno dođemo do kraja."

Tonovi download: Davor Užbinec i Miro Bilan

https://soundcloud.com/kkcedevita/davor-uzbinec-novi-dres

https://soundcloud.com/kkcedevita/miro-bilan-novi-dres

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram