Cedevita 
99
Mega B.
96
Cedevita  Budućnost
21:00h, 23.09.
Bar, ABA Superkup
Cedevita  FMP
18:00h, 29.09.
ABA liga
Vijesti
U četvrtak kreće ABA liga
28 09 2016 04:05:00
3225 views
0 comments

Svi u Domu sportova željno očekuju start ABA lige u kojoj Cedevita i ove sezone cilja na najvišu poziciju. Već na početku, u četvrtak od 19:00 sati u Dom sportova stiže jedan od najvećih konkurenata, podgorička Budućnost VOLI koju su u pripremama naši košarkaši svladali u dva navrata, na turnirima u Sarajevu i Zadru.

"To su pripreme i to ništa ne znači. Vidjeli smo kakva je to momčad, s kakvim individualnim karakteristikama i na startu ABA lige nas sigurno čeka sasvim drugačija utakmica. Na nama je da odigramo najbolju utakmicu što možemo u ovom trenutku, obrambeno čvrsti uz dosta energije uz respekt svemu što smo radili ovo pripremno razdoblje", govori šef struke KK Cedevite Veljko Mršić.

"Pripreme su bile dobre ali uvijek vam fali još malo vremena da budete još zadovoljniji. Imamo ideje, neke konture, obrise momčadi, postavljenu hijerarhiju ali na tome još moramo raditi jer ne možemo očekivati da sve to već sada bude na nekoj visokoj razini ali može biti jako dobro. Bitno mi je da izgledamo kao momčad, da pomažemo jedni drugima i da uživamo igrajući jedni sa drugim i to će nas dovesti tamo gdje želimo biti."

U momčadi ima niz vrlo atraktivnih igrača što bi moglo puniti tribine Doma sportova ove sezone.

"Čeka nas prva službena košarkaška utakmica ove sezone i stvarno očekujem pristojnu popunjenost dvorane, da će navijači prepoznati našu kvalitetu. Pozivam sve ljubitelje košarke u Zagrebu da nam u četvrtak daju podršku s tribina da upišemo prvu pobjedu a da oni uživaju u prikazanom s naše strane."

Slično razmišlja i jedan od najiskusnijih u redovima Cedevite, reprezentativac Luka Babić. "Spremni smo nakon dobrih priprema na kojima smo vrijedno i teško radili i vjerujem da će se taj trud isplatiti. Već na startu sezone čeka nas težak ogled jer stiže jedan od konkurenata za najviši plasman, Budućnost VOLI. Trebamo odigrat tako kako smo radili na pripremama, dati maksimum i očekivati pobjedu."

Novi slogan uz nove boje dresova je "Nova energija".

"To je upravo ono što trener od nas očekuje, da igramo brzo, agresivno uz veliku energetsku potrošnju. Prije svega u obrani pa da iz toga krene brzi napad. Momčad je odlična, prije svega svi su odlični momci, stranci također. To je jako važno. Kemija je također super, svi su se odlično uklopili i vjerujem da će ta kemija momčadi biti naš ovosezonski forte."

Još uvijek su u prodaji godišnje ulaznice a pojedinačne ulaznice mogu se nabaviti prije utakmice na blagajni Doma sportova po cijeni 20 Kn. 

TON download: Veljko Mršić i Luka Babić

https://soundcloud.com/kkcedevita/veljko-mrsic-uoci-starta-aba-buducnost

https://soundcloud.com/kkcedevita/luka-babic-uoci-starta-aba-buducnost    

    

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram