Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Subota u 19:00 kod Mega Leksa
14 10 2016 04:02:00
2794 views
0 comments

Cedevita se sa Kanara vratila u četvrtak predvečer, petak je bio rezerviran za treninge a u Sremsku Mitrovicu momčad trenera Mršića putuje u subotu ujutro, na dan utakmice. U rosteru sigurno neće biti Jamesa, upitan je Arapović dok bi se nakon potresa mozga u sastav trebao vratiti Žganec. James je uoči puta na Kanare zadobio rupturu desnog aduktora longusa gradus 2. a očekivani povratak na parket je za 3-4 tjedna uz upotrebu PRP (autologne koncentracije trombocita) i fizioterapiju. KK Cedevita je jedini klub u regiji koji posjeduje takve aparate i pripravke te se ne sumlja na brz povratak Jamesa, kaže dr. Tomislav Cerovečki, liječnik KK Cedevite.

"Nismo imali puno vremena za pripremu s obzirom na put s Kanara. Nadam se da će jedan od visokih igrača (Žganec, Arapović) biti na dispoziciji za Mega Leks. Vjerujem da ćemo se danas stići pripremiti kako bi odigrali jednu pristojnu utakmicu i pobijedili. Uvijek je kod Mega Leksa bio vrući teren, kod mlade i agresivne momčadi kojoj moramo odgovoriti na te zamke. Sigurno očekujem smanjeni broj izgubljenih lopti u odnosu na susret na Kanarima, to je osnovni cilj. Putujemo na dan utakmice, tamo smo na popodnevnom odmoru a cilj je pobjeda", susret najavljuje trener Veljko Mršić.

Bitno je svakako što prije u puni ritam vratiti Karla Žganeca nakon neugodnog potresa mozga. "Drago mi je da se vraćam, pauza nije bila duga tako da nisam izgubio ritam, nadam se dobroj utakmici i pobjedi", kratko će uoči puta Karlo Žganec. "Mega Leks je jako agresivan u obrani, u napadu imaju dosta slobode, svi mogu sve, i skakati i šutirati. Mi se moramo postaviti kao starija, iskusnija momčad, pokazati svoju kvalitetu a na put svakako idemo sa željom za pobjedom što vjerujem da možemo." 

TONOVI downoad: Veljko Mršić, Karlo Žganec

https://soundcloud.com/kkcedevita/veljko-mrsic-uoci-mege

https://soundcloud.com/kkcedevita/karlo-zganec-uoci-mege 


Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram