Cedevita 
99
Mega B.
96
Cedevita  Budućnost
21:00h, 23.09.
Bar, ABA Superkup
Cedevita  FMP
18:00h, 29.09.
ABA liga
Vijesti
Cedevita gostuje kod Kvarnera 2010
13 11 2016 09:03:00
2605 views
0 comments

U ponedjeljak u 16:00h Cedevita će pod vodstvom trenera Danijela Lutza u sklopu 6. kola A-1 lige gostovati kod Kvarnera 2010. Zagrepčani trenutačno imaju omjer 4-1, a Riječani su na 1-4, no Cedevita mora biti oprezna.

"Sastav s kojim ćemo igrati je onakav s kakvim smo igrali u zadnje dvije utakmice A-1 lige, s tim da nam se je sredinom prošlog tjedna pridružio Hopson, koji još uvijek ima ugovor s klubom i bit će sutra u našem rosteru. U svakom slučaju, on je pojačanje za ove mlade momke i ono što nam je bilo bitno je to da se je on ovih nekoliko dana ponašao maksimalno profesionalno i vjerujem da će nam pomoći u utakmici protiv Kvarnera", izjavio je trener Lutz.

Nažalost, u momčadi Cedevite ima zdravstvenih problema…

"Moram reći da smo imali dosta problema s visokim igračima. Lončar zbog ozljede gležnja neće moći igrati, a Bundović je bio bolestan nekoliko dana. Energijom ćemo morati kompenzirati izostanak Lončara jer on nam puno daje u skoku na obje strane terena."

Lutz je iznio i svoje viđenje momčadi Kvarnera: "Kvarner je veoma dobro utrenirana momčad. Vidi se kod njih u svakom segmentu igre da su dobro vođeni i da dobro izvode stvari koje rade obrambeno i napadački. Najbitnije je da mečiramo njihovu energiju. Oni su sposobni igrati presing i to kombiniraju sa zonskim presingom i zonom. Žele biti ti koji kontroliraju ritam i provedba onog što dogovorimo bit će ključ pobjede."

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram