Cedevita 
99
Mega B.
96
Cedevita  Budućnost
21:00h, 23.09.
Bar, ABA Superkup
Cedevita  FMP
18:00h, 29.09.
ABA liga
Vijesti
Subota 21:00 Cedevita - Union Olimpija
02 12 2016 01:55:00
1902 views
0 comments

Cedevita bez Luke Babića čiji je povratak na parket prolongiran još neko vrijeme zbog lakše ozljede koljena. Nakon poraza od Karpoš Sokola pobjeda protiv Union Olimpije u ABA ligi, subota 21:00 Dom sportova, je imperativ.

"Svaka utakmica je imperativ pobjede, nema razlike. Bitno je da budemo pravi, da damo sve što imamo u tom trenutku i neće biti problema. Tako će biti i protiv Olimpije u kojoj će izostanak Luke Babića, igrača sa najvećom minutažom, morati kvalitetno kompenzirati igrači koji s njim igraju manje. Također, bitno je da se i Boatright što prije uklopi u naš koncept. Želim da izbjegnemo obrambene oscilacije, ta mekana razdoblja, i da obrambeno drugo poluvrijeme protiv MZT-a produžimo na cijelu utakmicu", susret s Union Olimpijom najavljuje trener Veljko Mršić. Slično razmišlja i Filip Krušlin.

"Sigurno da se nakon poraza u Skoplju moramo vratiti na staze pobjeda u ABA ligi i držim da nam je dobra prilika upravo u subotu protiv Olimpije na domaćem parketu. Vjerujem da smo favoriti i da u utakmicu moramo ući ozbiljno, čvrsto, odlučno uz maksimalni respekt prema protivniku. Olimpija je bolja no što trenutačno izgleda prema ljestvici ali uz pravi angažman cijele momčadi možemo do pobjede pred našom publikom."  

TONOVI download: Veljko Mršić i Filip Krušlin

https://soundcloud.com/kkcedevita/veljko-mrsic-uoci-olimpije-1

https://soundcloud.com/kkcedevita/filip-kruslin-uoci-olimpije

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram