Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Cedevita dočekuje Zabok
05 12 2016 12:14:00
2042 views
0 comments

U utorak u 19:00h Cedevita će u sklopu 9. kola A-1 lige u Domu sportova ugostiti Zabok, a ulaz na utakmicu je slobodan.

U A-1 ligi Cedevita trenutno ima omjer 6-2, a Zabok je na 2-6 i drži 11. mjesto.

Ozljedama oslabljena momčad Danijela Lutza u prošlom je kolu poražena u gostima kod Jollyja i sada se želi vratiti na pobjedničku stazu.

"Momčad je malo korektnije trenirala nego što je to bilo uoči Jollyja. Međutim, još uvijek nam dosta nedostaje Marko Ramljak, koji nam puno toga pokriva. Tu nam je najveći deficit za trenažni proces jer on je čovjek koji može igrati na sve tri vanjske pozicije. Sada nas nema brojčano više nego za zadnju utakmicu, ali ipak smo kvalitetnije uspjeli trenirati", izjavio je trener Lutz.

Zabok i Cedevita dobro se poznaju…

"Zabok ima 2-6, no pobijedio je Zadar i tu se pokazao kao opasna momčad, bez obzira što su igrali na domaćem terenu. Isto tako su dosta problema zadavali Ciboni, pogotovo u prvom poluvremenu. Trener Čnrjević je već godinama tamo i jako dobro zna stanje A-1 lige. Puno naših igrača je prošlo Zabok i igralo pod njim, tako da on dobro poznaje našu ekipu. Jasno je koji su ključevi naše pobjede. Moramo uspostaviti dominaciju u skoku i odgovoriti na njihovu agresivnost, kojoj nekad teže. Prije svega, trebamo na početku utakmice zaustaviti Krolu, koji je jako dobar ispod koša, ako mu se dozvoli lagan prijem lopte, a i Smajlagića, koji je jedan od vodećih strijelaca lige. Antonio Črnjević, sin trenera Črnjevića, također igra u dobroj formi", dodao je Lutz.

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram