Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Cedevita u ponedjeljak gostuje u Makedoniji
30 12 2016 07:05:00
3984 views
0 comments

U ponedjeljak u 17:00h Cedevita će u sklopu 16. kola ABA lige gostovati kod MZT-a u Skoplju. Ove dvije momčadi ove su se sezone susrele već u tri navrata, dva puta u Eurokupu i jednom u ABA ligi, i Zagrepčani su upisali sve pobjede.

"Igrali smo međusobno već tri utakmice. Međutim, oni su se dosta mijenjali. Nijednu utakmicu nisu bili u punom sastavu. Sad su imali jednu pauzu da se pripreme i vidjet ćemo kako će izgledati. Mi dolazimo nakon poraza protiv Crvene zvezde i ovo je jako bitna utakmica i za njih i za nas. Njima radi toga jer se bore za opstanak, a mi jer želimo ostati čim više na tablici. Utakmica nam dolazi malo u nezgodno vrijeme jer već dva dana nakon toga igramo s Valencijom, no moramo se koncentrirati, dati sve od sebe, odigrati jednu dobru utakmicu i pokušati pobijediti", izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić.

Cedevita za Makedoniju kreće u nedjelju navečer. U Zagreb se prvaci Hrvatske vraćaju u utorak, a Valenciju će u Eurokupu ugostiti već u srijedu. Za MZT su zbog lakših ozljeda upitni Marko Tomas i Scotty Hopson, a nakon duže pauze u sastavu bi ponovno trebao biti Luka Babić.

Mladi Džanan Musa svjestan je koliko je Cedeviti svaka pobjeda bitna u borbi za playoff: "Ovo je za nas jako bitna utakmica, pogotovo kako bi iskoristili kiks Budućnosti i Cibone u prošlom kolu. Sada treba na jedno teško gostovanje otići s velikom energijom i zajedništvom da ostvarimo tu pobjedu."

O MZT-u je Musa govorio probranim riječima: "Uvjereni smo da je to jedna jako dobra ekipa s jako dobrim pojedincima. No, ako budemo imali timsku igru i strategiju, mislim da ćemo ostvariti pobjedu."

TONOVI download: Veljko Mršić i Džanan Musa
https://soundcloud.com/kkcedevita/veljko-mrsic-uoci-mzt-1
https://soundcloud.com/kkcedevita/dzanan-musa-uoci-mzt

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram