Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Juniori Cedevite pobijedili Panathinaikos
06 01 2017 03:41:00
692 views
0 comments

U svojoj prvoj utakmici na Adidas Next Generation turniru u L'Hospitaletu juniori Cedevite pobijedili su Panathinaikos sa 66:57.

Cedevita je nakon prvog poluvremena bila u zaostatku 30:36, no Zagrepčani su odigrali odličnu treću četvrtinu. Tu dionicu dobili su 25:8 i uoči zadnjih 10 minuta vodili su 55:44.

U četvrtoj četvrtini Cedevita nije ispustila prednost. Alfredos Pilavios s dva slobodna bacanja na 3:06 min. do kraja Panathinaikos je približio na samo -5, no do završetka susreta Grci bliže od toga više nisu uspjeli doći.

Ova pobjeda Cedevite tim je značajnija jer u sastavu Zagrepčana ima nekoliko bolesnih igrača. Bolestan je i prvi trener Marko Trninić, koji je ostao u Zagrebu, a mijenja ga njegov pomoćnik Mario Bošnjak.

Protiv Panathinaikosa je za Cedevitu Antonio Jordano upisao 22 poena, sedam skokova i tri asistencije, Toni Nakić ubilježio je 16 poena, četiri skoka i tri asistencije, Darko Bajo 12 poena, pet skokova i tri asistencije, a David Šetka (6 skokova) i Jakov Kukić (3 skoka) zabili su po osam poena.

Za Panathinaikos je 24 poena i sedam skokova upisao Georgios Kalaitzakis.

Kompletna statistika

U subotu Cedevita u 12:00h igra protiv Joventuta, a istog dana u 20:00h suprotstavit će se domaćinima turnira L'Hospitaletu.

Tags:
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram