Cedevita 
86
FMP
68
Cedevita  Mega Bemax
18:45h, 22.09.
Bar, ABA Superkup
 
.
Vijesti
Prijavite se na ljetni košarkaški kamp u Velom Lošinju
16 02 2017 04:05:00
7501 views
0 comments

Škola košarke Cedevita ima dugogodišnju tradiciju organiziranja ljetnih košarkaških kampova na Velom Lošinju u kojima je sportska edukacija djece dignuta na najvišu razinu kroz rad s najboljim hrvatskim trenerima za mlađe kategorije.

Više o kampu možete pročitati ispod, a konkretne informacije o terminima, o tome što je sve uključeno u cijenu i o načinima plaćanja možete pronaći u online letku, koji možete otvoriti klikom ovdje.


Za sve ostale informacije na raspolaganju Vam stoje: g. Željko Dugandžić 091 233 0223 i g. Dejan Jovović 091 233 0220.

Druženje uz sportske aktivnosti

Kamp u svom programu rada na jedinstven način spaja usavršavanje košarkaških vještina, druženje s vršnjacima i uživanje u blagodatima ljetnog odmora na moru. Uz dnevne treninge, kupanje i ostale aktivnosti (vaterpolo, stolni tenis), svake večeri odigravaju se međusobne utakmice polaznika pod reflektorima, 
a organizirana su i prigodna natjecanja, te All-Star utakmica.

Na kampu sudjeluju djeca od 7 do 15 godina, raspoređena u grupe po uzrastu. Treneri vode cjelodnevnu brigu o djeci, čitav dan ispunjen je aktivnostima – od treninga, kupanja, zabave, odmora i druženja. Veli Lošinj je jedinstvena lokacija koja djeci omogućuje sigurnost i dostupnost svih sadržaja unutar pet minuta šetnje, prekrasno more i klimu koja je blagotvorna za zdravlje.

Sedam dana uživanja za djecu

Kamp se održava u 7-dnevnim smjenama tokom cijelog ljeta, djeca su smještena u hostelu Zlatokrila u Velom Lošinju, hrana je prilagođena potrebama sportaša, a o djeci brine sportski fizioterapeut s velikim iskustvom u radu s djecom.

U sklopu cijene osiguran je prijevoz autobusom od Zagreba do Velog Lošinja.


Ljetni kamp otvoren je za svu djecu iz škole košarke Cedevita, kao i djecu iz svih drugih košarkaških klubova iz Hrvatske i inozemstva, bez obzira na njihovo košarkaško znanje i iskustvo. Djeca će s Kampa ponijeti nove košarkaške vještine, nova prijateljstva i nezaboravne ljetne uspomene!
Tags:
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram