Cedevita 
64
Sibenik
69
Jolly JBS  Cedevita
A-1 playoff 1/4
26.04. 18:00h
Cedevita  Jolly JBS
A-1 playoff 1/4.
29.04.17:00hTrnsko
Vijesti
Priprema se ljetni košarkaški kamp KK Cedevita - za mlade!
16 02 2017 04:05:00
5076 views
0 comments
Škola košarke Cedevita ima dugogodišnju tradiciju organiziranja ljetnih košarkaških kampova na Velom Lošinju u kojima je sportska edukacija djece dignuta na najvišu razinu kroz rad s najboljim hrvatskim trenerima za mlađe kategorije. 

Druženje uz sportske aktivnosti

Kamp u svom programu rada na jedinstven način spaja usavršavanje košarkaških vještina, druženje s vršnjacima i uživanje u blagodatima ljetnog odmora na moru. Uz dnevne treninge, kupanje i ostale aktivnosti (vaterpolo, stolni tenis), svake večeri odigravaju se međusobne utakmice polaznika pod reflektorima, a organizirana su i prigodna natjecanja, te All-Star utakmica.

Na kampu sudjeluju djeca od 7 do 15 godina, raspoređena u grupe po uzrastu. Treneri vode cjelodnevnu brigu o djeci, čitav dan ispunjen je aktivnostima – od treninga, kupanja, zabave, odmora i druženja. Veli Lošinj je jedinstvena lokacija koja djeci omogućuje sigurnost i dostupnost svih sadržaja unutar pet minuta šetnje, prekrasno more i klimu koja je blagotvorna za zdravlje.

Sedam dana uživanja za djecu

Kamp se održava u 7-dnevnim smjenama tokom cijelog ljeta, djeca su smještena u hostelu Zlatokrila u Velom Lošinju, hrana je prilagođena potrebama sportaša, a o djeci brine sportski fizioterapeut s velikim iskustvom u radu s djecom.

U sklopu cijene osiguran je prijevoz autobusom od Zagreba do Velog Lošinja.
Ljetni kamp otvoren je za svu djecu iz škole košarke Cedevita, kao i djecu iz svih drugih košarkaških klubova iz Hrvatske i inozemstva, bez obzira na njihovo košarkaško znanje i iskustvo. Djeca će s Kampa ponijeti nove košarkaške vještine, nova prijateljstva i nezaboravne ljetne uspomene!

Uskoro prijave!


Tags:
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram