Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Cedevita slavila kod Cibone
20 02 2017 07:56:00
3697 views
0 comments

Cibona je bolje otvorila utakmicu i u prvoj četvrtini imala 25:18 no Cedevita se polako počela približavati te je razlika anulirana sredinom treće četvrtine. Posebno su u tim trenucima povukli Boatright i Tomas. No, Cibona se ne predaje i drži egal ne dopuštajući Cedeviti veću razliku od 4 koša što se zadržalo do kraja. Dovoljno za pobjedu osvajača Kupa Ćosića iz Šibenika 89:85. Boatright je na kraju upisao 24 koša uz po 4 asistencije i koša, Tomas je uz sjajnu obranu upisao 13 koševa, 3 asistencije i 2 skoka a isti je broj koševa zabilježio i Shurna, uz 4 skoka.

STATISTIKA

TONOVI download: Veljko Mršić i Miro Bilan

https://soundcloud.com/kkcedevita/veljko-mrsic-nakon-pobjede-kod-cibone-1

https://soundcloud.com/kkcedevita/miro-bilan-nakon-pobjede-kod-cibone

Veljko Mršić - Bili smo ponešto uspavani i sporiji ali tomu je kriv raspored i o tome se treba razmišljati jer smo jedina liga u Europi koja se igra odmah nakon odigranog Kupa. Dobili smo ali nismo bili dobri što je i normalno jer smo imali neprospavanu noć nakon osvojenog Kupa Ćosića u subotu. Na kraju smo izvukli pobjedu, bili smo dovoljno pametni u nekim trenucima i zasluženo smo pobijedili.

Miro Bilan - Rekao bih očekivana utakmica što se tiče ritma i općenito našeg stajanja na terenu. Na kraju smo izvukli pobjedu, nije bilo lako jer je Cibona bila vidljivo motivirana nakon ispadanja u Kupu želeći to ispraviti. Imali su na kraju i dan više odmora od nas i pripremu za ovu utakmicu tako da mislim da smo zasluženo pobijedili. 

Tags:
Categories:NaslovnaNovosti
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram