Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Cedevita u četvrtak dočekuje Kvarner 2010
28 02 2017 08:55:00
2248 views
0 comments

U četvrtak u 18:00h Cedevita će u sklopu 19. kola A-1 lige u Domu sportova ugostiti Kvarner 2010. Momčad će voditi trener Veljko Mršić. Njegovom sastavu od igrača koji pod trenerom Danijelom Lutzom treniraju za A-1 ligu za tu utakmicu priključit će se Ivan Vučić, Markus Lončar i Lovro Buljević, a trojica igrača iz momčadi koja pod Mršićem nastupa u ABA ligi dobit će poštedu.

Odlična vijest uoči dolaska Riječana je što se nakon dužeg izbivanja zbog ozljede na parket vraća Luka Babić.

"Drago mi je što se vraćam, pogotovo kad momci igraju dosta dobro. Nismo bili u punom sastavu. Pokušavamo se vratiti da se napokon uigramo i da se što je bolje moguće pripremimo za playoff", izjavio je Babić.

Cedevita je protiv Kvarnera ove sezone odigrala dvije utakmice. U A-1 ligi su u Rijeci prvaci Hrvatske slavili 85:78, a u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića u Šibeniku su Riječane svladali sa 98:76.

"Sada nam dolazi Kvarner, ekipa protiv koje smo igrali četvrtfinale Kupa i to je ekipa koju sigurno ne smijemo podcijeniti. Vidjeli smo kako to bude kad se u A-1 ligi nekoga podcijeni. Sigurno da moramo imati jedan ozbiljan pristup da napravimo što bolje ono što trener traži od nas i da unaprijedimo svoju igru", dodao je Babić.

TONOVI download: Luka Babić

https://soundcloud.com/kkcedevita/luka-babic-uoci-kvarnera

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram