Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Marko Arapović duže vrijeme izvan parketa
03 04 2017 11:37:00
9522 views
0 comments

Finale ABA lige je tu ali Cedevita će 10.04. prvu utakmicu odigrati bez Ryana Boatrighta i Marka Arapovića koji su se u polufinalnoj majstorici protiv Partizana ozlijedili. Jutro donosi realno stanje a prenosi ga dr. Tomislav Cerovečki, liječnik KK Cedevite i kirurg ortoped Klinike za traumatologiju Zagreb.

"Ryan Boatright ima rupturu mišića zadnje lože desne natkoljenice. Sa terena će izbivati minimalno desetak dana a o težini ozljede i veličini rupture znat će se više u utorak nakon detaljne dijagnostike. Marko Arapović ima rupturu patelarnog ligamenta lijevog koljena što je jedna od najtežih sportskih ozljeda uopće. Čekamo detaljnu dijagnostiku tijekom ponedjeljka popodne kao i posebne operativne dodatke i lijekove iz Njemačke pa ćemo ga operirati u Traumatološkoj bolnici. Oporavak će trajati minimalno 6 mjeseci."

Marka će operirati upravo stručni tim na čelu sa dr. Cerovečkim, specijalistom upravo za operacije koljena, moguće već u ponedjeljak navečer a do tada prima posjete suigrača na Zavodu za sportsku traumatologiju Traumatološke bolnice u Draškovićevoj.   


Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram