Cedevita 
86
FMP
68
Cedevita  Mega Bemax
18:45h, 22.09.
Bar, ABA Superkup
 
.
Vijesti
Pred Cedevitom gostovanja u Zadru i Sinju
17 04 2017 01:25:00
2944 views
0 comments

Nakon što su sezonu u ABA ligi završili na drugom mjestu, košarkaši Cedevite okreću se završnici domaćeg prvenstva. U A-1 ligi aktualni prvaci Hrvatske u regularnom dijelu imaju za odigrati još tri utakmice, a nakon toga kreće doigravanje.

Susrete 24. i 25. kola Cedevita će odraditi u utorak i u srijedu. U utorak u 18:00h momčad Veljka Mršića gostuje kod Zadra, a dan kasnije u isto vrijeme gostovat će kod Alkara.

"Primarni cilj je osvojiti prvenstvo. Neće biti lako, bit će možda čak i najteže u zadnjih nekoliko sezona iz razloga što dolazimo dosta potrošeni i s dosta ozljeda. Sad smo imali dva dana slobodno da malo odmorimo i glavu  i tijelo, a danas se pripremamo za tešku utakmicu u Zadru, gdje je uvijek težak teren. I kad smo bili u punom sastavu nedavno smo u ABA ligi tamo jedva iščupali pobjedu. Sigurno da nas očekuje jedan motiviran protivnik, koji u zadnje vrijeme igra dobro. Trebamo dati sve od sebe, ne ponoviti greške koje smo radili protiv Zvezde i očekujem da ostvarimo pobjedu", izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić.

S obzirom na ozljede Ryana Boatrighta i Ra'Shada Jamesa, koji obojica igraju na bekovskim pozicijama (ozlijeđeni su i krilni centri Marko Arapović i Lovro Buljević), bek Filip Krušlin sada će imati još veću ulogu u momčadi.

"Pred nama je težak tjedan, pogotovo uz tako zgusnuti raspored, no imali smo dva dana slobodno. Mislim da smo se dovoljno odmorili i da smo spremni za zadnji dio sezone. Čekaju nas još tri utakmice regularnog dijela i playoff. Od samog početka naše su ambicije da budemo prvaci i ka tome trebamo ići", rekao je Krušlin.

Filip je svjestan koliko je Zadar opasan protivnik: "U Višnjiku je uvijek teško igrati i ondje je uvijek teška utakmica bez obzira u kakvom sastavu Zadar bio. Svjedoci smo i prijašnjih godina da smo i kad je njima nedostajalo dosta igrača ondje imali teške utakmice i oni su znali izvući pobjedu upravog zbog vrućeg domaćeg terena. Vjerujem da će tako biti i sad, no smatram da smo kvalitetnija ekipa i da to moramo sutra prezentirati i pobijediti."

S obzirom na već ranije spomenute ozljede u momčadi, Mršićevom sastavu priključit će se Marko Ramljak, Marko Lončar i Ivan Vučić.

TONOVI download: Veljko Mršić i Filip Krušlin
https://soundcloud.com/kkcedevita/veljko-mrsic-uoci-zadra-5
https://soundcloud.com/kkcedevita/filip-kruslin-uoci-zadra

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram