Cedevita 
99
Mega B.
96
Cedevita  Budućnost
21:00h, 23.09.
Bar, ABA Superkup
Cedevita  FMP
18:00h, 29.09.
ABA liga
Vijesti
Cedevita u Ludbregu bez čak sedmorice ozlijeđenih igrača
21 04 2017 02:28:00
5122 views
0 comments

U nedjelju u 18:00h Cedevita će u Ludbregu protiv GKK Šibenika završiti regularni dio sezone u A-1 ligi. Aktualni prvaci Hrvatske već nekoliko sezona neke od utakmica u domaćem prvenstvu kao "domaćini" igraju izvan Zagreba. Cilj je popularizacija košarke u Hrvatskoj, a u Ludbregu je Cedevita već nastupala prošle sezone, kad su Zagrepčani ondje ugostili Zadar.

Nažalost, momčad je oslabljena velikim brojem ozljeda. Već je otprije poznato da su ozlijeđeni Ryan Boatright, Ra'Shad James, Marko Arapović, Lovro Buljević i Luka Babić, no u Ludbregu neće nastupiti i Džanan Musa (u Sinju dobio udarac u kvadriceps i zbog bolne tetive, koljena i mišića dobit će poštedu od nekoliko dana) te Mirza Begić (također na poštedi od nekoliko dana).

U momčadi će tako uz Marka Ramljaka, Markusa Lončara i Ivana Vučića, koji su već bili u sastavu protiv Alkara, biti ujedno playmaker Antonio Jordano, član juniorskih prvaka Hrvatske.

"Plaćamo danak ovakvoj sezoni kakva je bila, eksperimentalna. Prvi put igrali smo na tri fronta s visokim ambicijama u svakom natjecanju. Nismo imali takoreći nijednu utakmicu koja nije bila bitna. Do kraja svakog natjecanja se borimo za što bolju poziciju i tako je i utakmica protiv Šibenika u Ludbregu isto važna u neku ruku. Međutim, iskoristit ćemo tu utakmicu da se spremimo čim bolje za prvu rundu playoffa, da pokušamo ubaciti ove igrače koji su tek počeli s nama trenirati prije tjedana dana i da vidimo što možemo dobiti od njih. Morat ćemo ih koristiti u playoffu, gdje je sasvim izvjesno da ćemo u prvoj četvrtfinalnoj utakmici biti bez četvorice igrača iz prve momčadi", izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić.

Još nije 100% sigurno s kim će Cedevita igrati u četvrtfinalu doigravanja…

"Izvjesno je da će to u četvrtfinalu biti Cibona. Spremamo se za playoff. Iskoristit ćemo tih pet-šest dana do početka playoffa da se regeneriramo i da vidimo hoće li ozlijeđeni Musa ili Begić moći biti spremni. Moramo pripaziti kako treniramo da ne bi došlo do nekih dodatnih ozljeda. Danas su na treningu iz prve ekipe bila šestorica igrača i četiri mlada igrača. Nismo u dobrom stanju. Međutim, ne mijenjamo naše ambicije koje smo si postavili prije početka sezone i vidjet ćemo što će se na kraju dogoditi", rekao je Mršić.

TON download: Veljko Mršić
https://soundcloud.com/kkcedevita/veljko-mrsic-uoci-gkk-sibenika-u-ludbregu

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram