Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Veljko Mršić više nije trener KK Cedevite
08 06 2017 02:03:00
5933 views
0 comments

Nekoliko dana po završetku sezone u kojoj je Cedevita ponovno osvojila dvostruku krunu u Hrvatskoj dogovoreno je da dosadašnji trener Veljko Mršić neće voditi klub u novoj sezoni. Sa dosadašnjim trenerom jutros su sastanak imali Davor Užbinec i Matej Mamić, direktor i sportski direktor KK Cedevite.

"Sa Veljkom smo dogovorili sporazumni raskid ugovora. O njemu sve najbolje. Klub je zadržao na onim visinama na kojima smo bili dok je bio pomoćnik Jasminu Repeši, lani smo igrali TOP 16 Eurolige, osvojena su dva Kupa Krešimira Ćosića i tri naslova prvaka Hrvatske, igrali smo finale ABA lige. No, ovime smo nekako završili četverogodišnji ciklus i krećemo u rekonstrukciju momčadi što će, po zajedničkom dogovoru s Veljkom, odraditi novi trener. Njemu želimo sve najbolje u karijeri za koju vjerujem da će ići prema gore, a zaista vjerujem da će nam se Veljko Mršić u budućnosti ponovno vratiti i jednog dana ponovno sjesti na klupu kao prvi trener kluba. On je u klubu osvojio i juniorski naslov prvaka Hrvatske, bio pomoćni trener pa prvi trener i držim da je postao pravi Cedevitaš. Puno mu hvala na svemu i želimo mu, kažem sve najbolje u nastavku karijere", rekao nam je direktor Užbinec

Veljko Mršić za sada nema dogovoreni angažman sa nekim  novim klubom no, kako nam je potvrdio, uskoro bi mogao preuzeti mjesto u nekoj novoj sredini.

Matej Mamić potvrdio je početak pregovora sa Mršićevim nasljednikom no za sada nema špekuliranja o eventualnim imenima. "Mi krećemo u pregovore i vjerujemo da ćemo dogovoriti najbolju opciju za klub. O eventualnim igračkim pojačanjima i novom treneru ćemo više za maksimalno dva tjedna što je okvirni rok da javnosti predstavimo novog trenera Cedevite koji će klub voditi u slijedećim sezonama. Što se Veljka tiče, oprostili smo se kao prijatelji i iskreno mu želim puno sreće uz zahvalu za sve što je napravio za klub proteklih godina a napravio je zaista jako puno."

TON download: Matej Mamić, sportski direktor

https://soundcloud.com/kkcedevita/matej-mamic-raskid-veljko-mrsic


Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram