Cedevita 
78
Budućnost
69
Cedevita  FMP
18:00h, 29.09.
KC D.Petrović, ABA
Zadar  Cedevita
19:00h, 04.10.
ABA liga
Vijesti
Cherry: "Cilj je ući u Euroligu"
22 08 2017 04:08:00
1049 views
0 comments

Nakon što su nekoliko dana trenirali u Zagrebu, košarkaši Cedevite otišli su na bazične pripreme na Roglu. S njima je otišao i američki razigravač Will Cherry, koji je prošlu sezonu proveo u Gaziantepu.

Uoči samog puta, s Willom smo razgovarali o njegovim početnim dojmovima. Kako ti se dosad svidio Zagreb?

"Još nisam imao puno prilike vidjeti grad, osim što sam išao u kupnju namirnica. No, lijepo mi je ovdje, sviđa mi se trenutno vrijeme jer znam da će biti puno gore. Klub je vrlo organiziran, brzi su i brzo rješavaju sve što trebaš kao igrač da bi se osjećao ugodno. Igrači i treneri su spremni za rad i spremni su za pripreme za novu sezonu", izjavio je Cherry, koji se osvrnuo i na Dom košarke Cedevita. "Osim toga što je u njemu jako vruće i što sam ovdje u zadnjih nekoliko dana izgubio oko pet kilograma, trening-centar Cedevite je sjajan. Ne možeš tražiti puno više od toga. Lokacija je dobra, ima teretanu, nekoliko dvorana, prostor za piće i ovo je definitivno sjajan trening-centar."

Cherryju odlazak na Roglu neće biti prvi put da je u Sloveniji.

"Već sam prošle godine bio na Rogli s Gaziantepom. Ne znam što se dogodilo, no brzo smo otišli. Kad sam došao gore nisam znao gdje sam. Nisam vidio ništa osim oblaka. Mislim da je napuštanje uobičajene okoline dobra stvar za momčad. Momčad se više okrene sebi i posveti radu kako bi se pripremila za sezonu."

Što očekuješ od nove sezone?

"Definitivno imam velika očekivanja od ove sezone. Puno sam čuo o našem treneru. Znam da je sjajan u onome čime se bavi. On također od mene očekuje puno. Ovo mi je četvrta profesionalna sezona. Još sam relativno mlad, no također sam i iskusan. Ova godina definitivno mora biti velika ne samo za mene nego i za momčad. Znam da svi žele ući u Euroligu, a to je i najveći cilj ovog kluba, ući u Euroligu", rekao je na kraju Cherry.

Ton: Will Cherry
https://soundcloud.com/kkcedevita/will-cherry-start-od-preparations-cedevita

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram